Tercer dia de crèdit de síntesi

Avui, tercer dia consecutiu, ha transcorregut bastant llarg ja que comencem a acabar el dossier, la qual cosa significa que tenim menys feina i el temps passa més lent.

A primera hora hem tingut classe amb la Rosa i abans de començar a fer el dossier ens ha preguntat quins eren els llibres de lectura d’aquest any que ens han agradat més, per saber la nostra opinió (cosa que trobo que ha estat molt bé). Després, un cop la Carmen ha arribat a classe, li hem preguntat un altre cop per l’exercici 6 de l’apartat de matemàtiques perquè els resultats de l’Albert, el Dani i els meus no coincidien; però al final ho hem arreglat.

A l’hora del pati el temps s’aguantava per un fil, i de tant en tant plovinejava, per això avui també hem anat a la part tapada, per si les mosques. I mitja horeta després hem tornat a l’aula i ens hem posat a treballar l’apartat de castellà quan ha vingut el Julio i ens ha dit que si teníem algun dubte de francès pugéssim a l’aula 44 que ens ho explicaria (cosa que m’ha anat molt bé ja que hi havien alguns apartats que no acabava d’entendre) i tot seguit, en acabar l’apartat de francès, he baixat i hem estat tota l’estona restant fent matemàtiques.

10/6/10 Nur Alkuwaifi Torres

Anuncis
%d bloggers like this: