Primer Dia de Crèdit de Síntesi

Primer dia de crèdit de síntesi:

DEMATÍ:

Avui a primera hora ha vingut la Mireia i hem començat a fer la part del dossier que toca la part d’Educació Física. Les activitats que havíem de realitzar eren sobre els punts cardinals i saber-los situar en un mapa mitjançant punts de referència, com per exemple, en un mapa de Barcelona havíem de trobar certs llocs característics de Barcelona i dir cap a quina direcció estaven respecte l’institut, que també l’havíem de trobar. A segona hora, amb la Maite però, no hem pogut fer res de dibuix ja que s’ha de fer un reportatge fotogràfic i en aquell moment no tocava anar a la Plaça del Rei per fer les fotografies, per aquest motiu hem continuat fent Física i Química.

Hora del pati! Què bé! Portem tanta estona amb el dossier que ens comença a sortir fum del cap! Llàstima que només es mitja horeta.

Hora de Física i Química; amb el Pere, hem començat a treballar la part de Física i Química, que en aquest cas tractava del moviment en el qual teníem quefer una gràfica, una sopa de lletres i alguna que altra equació. A segona hora tocava Tecnologia, però no ha vingut per la vaga general, que per cert, la manifestació ha passat pel carrer Pau Claris i l’hem estat mirant mentre no venia el professor de guàrdia. Quan ha vingut el professor de guàrdia hem fet part de castellà i part de Ciències Socials.

TARDA:

No he pogut avançar gaire el dossier perquè he tingut música fins a les vuit però abans d’anar a música he pogut avançar el blog de Tecnologia.

8/6/2010 16:23 Nur Alkuwaifi Torres

Anuncis
%d bloggers like this: